Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Corneanu: "Suntem ca o familie și trebuie să facem totul unul pentru celălalt"

Paul Olar

Paul Olar
12.03.2013

Victoria din încleștarea cu Dinamo București a venit ca o gură de oxigen pentru CSȘ Giurgiu, grupare ce a întrerupt astfel un șir de trei înfrângeri consecutive. 

Iulian Corneanu, unul dintre cei mai buni oameni ai lui Chris Terrell în disputa de sâmbătă, a declarat pentru Total Baschet că întâlnirea nu a fost atât de facilă precum o arată scorul de 101-62, sportivul originar din Craiova catalogând pe câini drept o grupare ce nu se dă bătută prea ușor. Totodată, “Iuli” a mărturisit că giurgiuvenii formează o familie, acesta considerând că succesul în fața bucureștenilor îi poate resuscita pe dunăreni.

Ce părere ai despre jocul cu Dinamo ?

Nu a fost o partidă ușoară. Dinamo este o echipă energică, cu jucători tineri, care aleargă în permanență. Ei au un tempo rapid pe parcursul întregului meci, indiferent de scor sau de timpul rămas.

Poate această victorie să vă relanseze în vederea abordării ultimelor etape din sezonul regulat ?

Bineînțeles. Noi abordăm fiecare partidă cu seriozitate și o să facem tot posibilul să câștigăm.

La fel ca în ultimele confruntări, ați explodat în sfertul al treilea. Ne poți spune dacă există o tactică anume să ieșiți de la cabine atât de motivați ?

După pauză ne-am impus ritmul de joc și cred că acesta este motivul pentru un sfert mai bun. Ieșim mai energici și reușim să dominăm adversarul. Așa am izbutit să conducem sau să revenim până acum. Cât despre tactică, consider că este motivarea reciprocă între jucători și antrenori. Suntem ca o familie și trebuie să facem tot ce ne stă în putință unul pentru celălalt.

Ai strălucit din nou din punct de vedere al aruncărilor de la distanță. Ce înseamnă pentru tine faptul că ai avut un rol atât de important ?

Mă bucur că am făcut un meci bun și am învins. Pentru mine este un început. Orice partidă la înălțime mă face să vreau mai mult. Vreau să joc cât pot de bine în partidele ce urmează.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!