Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu: „Ar fi bine să terminăm această perioadă cu o victorie”

David Istrate

David Istrate
30.01.2018

 iulian orbeanu scm u craiova

La conferința de presă premergătoare meciului cu CSM CSU Oradea, Iulian Orbeanu a oferit o declarație despre importanța următoarei partide și despre convocarea sa la națională.

Jucătorul de 28 de ani a recunoscut forța echipei oaspete, dar s-a arătat încrezător în șansele Craiovei din acest duel.

„Întâlnim o echipă puternică, ce are foarte multă experiență. De asemenea, ei sunt un grup unit și acesta este un avantaj pentru Oradea. Dar noi jucăm pe teren propriu unde, în afară de meciul cu U-BT Cluj, ne-am simțit mereu bine și am reușit să jucăm cum ne-am dorit. Am avut câteva meciuri bune și am obținut câteva victorii importante, dar ar fi bine să terminăm această perioadă cu o victorie pentru a ne menține șansele la Top 6.”

Orbeanu a vorbit și despre convocarea sa la lotul național pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2019 și despre șansele de calificare ale României.

„Pentru mine este o onoare de fiecare dată când sunt chemat pentru jocurile echipei naționale și am un sentiment aparte când joc pentru România. În prima parte, când eram puțin accidentat, mi-am dorit foarte mult să joc. Cei din staff m-au întrebat despre starea mea și le-am răspuns că indiferent de cum mă simt, eu voi da totul pe teren. Noi luăm fiecare meci în parte, încă nu ne gândim la calificare. Desigur că este un obiectiv să terminăm pe locul 3 în grupă, dar nu putem să ne gândim la acest lucru fără să luăm fiecare partidă separat.”

Confruntarea dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea va avea loc mâine 31 ianuarie, de la ora 18:15 și va fi transmisă în direct la Digisport 4.

*foto – Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!