Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iuri Fraseniuc continuă în LNBM alături de BCM U Pitești - Surse

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
12.07.2019

Iuri Fraseniuc continuă în LNBM alături de BCM U Pitești - Surse

fraseniuc

După ce BCM U Pitești a anunțat oficial în cursul zilei de ieri faptul că au ajuns la un acord cu Maksim Sturanovic pentru sezonul competițional 2019-2020, Iuri Fraseniuc va fi al doilea nume semnat de trupa alb-violetă, potrivit surselor Totalbaschet.

Jucătorul cu dublă cetățenie, ucraineană și română, a mai evoluat pentru vulturii alb-violeți în sezonul 2014-2015, atunci când a venit din Superliga Ucrainei. La acest prim sezon în România, Iuri a avut medii statistice de 9.5 puncte, 3.6 recuperări și 1.1 pase decisive pe meci. În sezonul următor acesta a trecut la BC Mureș, urmând ca în ediția 2016-2017 a LNBM să bifeze două echipe, mai exact SCM U Craiova și, începând din luna februarie, Steaua CSM EximBank, alături de care a decis să continue și în următorul sezon.Acesta a fost și sezonul în care jucătorul în vârstă de 33 de ani a ajuns în finală, serie pierdută de altfel contra celor de la CSM CSU Oradea cu scorul de 3-1.

În final, în stagiunea proaspăt încheiată Iuri Fraseniuc a evoluat din nou pentru SCM U Craiova, terminând sezonul cu medii statistice de 4.6 puncte, 1.8 recuperări și 0.2 pase decisive pe meci În Liga Națională, dar și 3.8 puncte, 2 recuperări și 0.5 pase decisive în Cupa României și un season high de 13 puncte contra BC Timișoara.

Astfel, Iuri Fraseniuc este primul nume nou care va evolua în tricoul celor de la BCM U Pitești în sezonul competițional 2019-2020, după confimarea lui Maksim Sturanovic pentru al doilea sezon consecutiv.

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Fraseniuc
    E mult peste Orbeanu, asa vad eu. Daca ramane si Ciotlaus, e ok. Mi-l aduc aminte de cand juca aici, luptator. A jucat o finala,daca nu ma insel, cu Steaua. Sa vedem daca e adevarat.

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Craioveni
    Imediat o sa apara cu comentariile.

    PS. Nu m-am putut abtine, ii doar o constatare dupa cele vazute pe aici.

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Cum se face
    Ca doar despre Pitești, apar 90% din știri, pe surse? Despre Fraseniuk, dacă i pregătit fizic, poate ajuta. A jucat bine în primul lui an la noi, cu Sapera. Eu cred ca Maciuca, Gheorghe, Ciotlaus, Chirof, vor rămâne. Depinde de ce jucători străini vom mai păstra Si ce vom aduce, pentru a creea un lot la nivelul sezonului trecut.

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Fraseniuc va poate ajuta clar pe poz.4, depinde ce strain veti avea.

      cu 4 ani în urmă (12.07.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Fraseniuk
    Si sezonul acesta,pitesti se inscrie lejer pe pozitia de batjocura top6. Il inlocuiesti pe Orbeanu cu Fraseniuk. :))))). Sigur luati campionatul !!

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019)
    • tanaseb:

      Cam asa
      Era de asteptat sa interveniti. Ii treaba fiecaruia cum isi face echipa. Daca ma intrebi pe mine, Fraseniuc poate ajuta mai mult decat o face Tibirna. Nu is fanul lui, doar am remarcat interventiile voastre, ale craiovenilor.

      cu 4 ani în urmă (12.07.2019)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    surse
    Pe surse putem spune ca la Pitesti o sa vina cel putin 3 staini valorosi... :))) Asteptam surse de la Cluj Craiova si Steaua... Mures, Medias si Voluntari in plan secund

    cu 4 ani în urmă (12.07.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Mamaaa
    Ce poza, cu Silva jucator si Bobo la cj. Din ce an e poza?

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      E și Cuic undercover
      ... așa cum a acționat în ultima perioadă...

      cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    • tanaseb:

      Poza
      Ii facuta acum 4 sezoane.

      cu 4 ani în urmă (13.07.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    @gyke
    Hahaha, faza zilei cu Cuic, bravo, ai fost pe faza

    cu 4 ani în urmă (13.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!