Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Bosnjak este noul jucător al Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.10.2014

Jucătorul sârb Ivan Bosnjak a semnat cu formația SCM Universitatea Craiova pentru turul campionatului și îl va suplini pe Uros Velickovic devenit indisponibil pentru următoarele 2 luni după accidentarea suferită în startul acestui sezon competițional.

Bosnjak are 32 de ani, 1.98 și 85 de kg, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Zrincevan (Croația), CSM București și Steaua CSM ExtimBank.

Cu dublă naționalitate, sârbă și germană, noul jucător al Craiovei a evoluat sezonul trecut pentru Steaua în 22 de partide și a avut medii de 6,1 puncte pe meci, 3,6 recuperări și 1,3 pase decisive, pentru 8,5 la eficiență.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!