Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Nu ne-am regăsit pe faza ofensivă din cauza zonei pe care Oradea a folosit-o"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.03.2012

Ivan Ivanovic, extrema de forță a echipei Gaz Metan Mediaș, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre înfrângerea suferită duminică (18.03) la Oradea în etapa a 27-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin, scor 65-74.

"Oradea este o echipă foarte bună. Au pierdut câteva meciuri echilibrate și fără ele, prin ce joacă ar fi între primele două în clasament.

Au jucat zonă împotriva noastră și din cauza ei nu ne-am regăsit pe faza ofensivă. Aceasta a fost cea mai mare problemă pentru noi în prima repriză. Iar în repriza a doua am făcut o risipă foarte mare de efort pentru a reveni în joc. Pe final nu am mai avut energie. În plus nu am putut profita de avantajul calităților fizice și atletice evidente împotriva acestui adversar.

A fost un meci foarte greu pentru ambele echipe. Multă tensiune dar în astfel de meciuri se întâmplă. Vreau să felicit echipa din Oradea pentru victorie."

Întrebat dacă există probleme interne în cadrul echipei din Mediaș, Ivanovic a negat existența acestora:

"Nu există probleme interne. Sunt lucruri care se întâmplă în timpul meciurilor din cauze tensiunii, dar ele trec după terminrea jocului. Nu avem probleme de acest gen la Mediaș." 

Foto: Frățilă Daciana Codruța

1 comentariu la aceasta stire:
  • doru :

    Adevar
    Dle Ivanovici, in urma evolutiei dvs si a echipei dvs,de la CSM, am regasit placerea de a urmari un baschet spectaculos si puternic in acelasi timp! Sper ca aveti dreptate in ceea ce a-ti declarat si sa aveti din nou evolutii demne de o echipa care se bate la campionat! Pana la urma nu este decat un joc! Va urez succes dvs si echipei!!!! Doresc ca acest mesaj sa il primeasca si colegii dvs si conducerea dvs si mai ales cei care nu va plac, ma refer aici la arbitrii sau observatorii care va mai impiedica, dintr-un joc normal!!! Este doar baschet, doar sport, nu uitati asta!!!!

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!