Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: „Nu ne mai permitem să pierdem niciun meci acasă”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
24.02.2011

Ivan IvanovicDupă ce în etapa trecută Gaz Metan a pierdut surprinzător în deplasare în faţa celor de la BCM U Piteşti, fiind conduşi pe parcursul partidei cu scorul de 37-6, elevii lui Bruno Soce au trecut peste pasa proastă şi îşi pun toată încrederea în meciul de sâmbătă pe care îl vor disputa pe teren propriu împotriva celor de la CSU Atlassib Sibiu. Pivotul sârb al gaziştilor, Ivan Ivanovic, a declarat pentru totalbaschet.ro că este mai mult decât încrezător în şansele echipei sale de a obţine mult dorita victorie, cu atât mai mult cu cât vor avea în spate publicul medieşean:

Cred că în acest sezon avem parte de o echipă foarte bună şi nu ne mai permitem să pierdem niciun meci acasă dacă vrem să ne păstrăm locul în primele două echipe până la finalul sezonului. Aşadar, acum trebuie neaparăt să învingem Sibiul şi cred că noi dispunem de o echipă mai bună decât a lor, iar dacă vom da tot ce avem mai bun ne vom asigura victoria. Cu siguranţă unul dintre plusurile noastre ce vor contribui semnificativ la obţinerea victoriei este faptul că jucăm acasă, iar numărul mare de jucători foarte buni din tabăra noastră nu le va permite sibineilor să prefigureze formula în care vom juca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!