Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic, recorduri personale la puncte, recuperări și eficiență

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Gaz Metan Mediaș a trecut prin ceva emoții înainte de a se dezlănțui în repriza a doua a confruntării cu CS Otopeni, încheiată cu scorul de 88-69 în favoarea deținătoarei Cupei României. Meciul din runda a 13-a în sezonul regulat al Diviziei A a consemnat cea mai bună prestație stagională pentru Ivan Ivanovic.

Muntenegreanul în vârstă de 31 ani a petrecut 34 minute în teren la Sala Sporturilor din Otopeni, perioadă în care a avut 8/10 la aruncările din interiorul semicercului, 3/4 din spatele acestuia și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 27 puncte. De asemenea, Ivan a totalizat 12 recuperări (toate defensive), cu 2 pase decisive și două posesii pierdute pentru 35 la eficiență.

El a fost cel mai bun jucător al partidei, principalul marcator, cel mai bun recuperator și cel mai eficient om. El a combinat cu Jarrett Howell pentru 50 din totalul punctelor echipei sale. Mediaș a avut doar șase marcatori în acest meci.

Ivanovic a stabilit recorduri personale stagionale la puncte marcate, eficiență, respectiv reușite din acțiune.

În 12 partide disputate în actuala ediție de campionat, Ivanovic are medii de 15.5 puncte, 5.4 recuperări, 1.6 pase decisive, 0.3 mingi câștigate cu 2.5 pierdute și 0.4 capace în 23.4 minute pentru 14.4 la eficiență.

Foto: Frățilă Daciana-Codruța 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!