Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic:” Trebuie să câștigăm obligatoriu astă-seară”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2011

Gaz Metan Mediaș va disputa în această seară pe teren propriu partidă împortiva formației din Capitală, CS Dinamo București. Dat fiind locul din clasament al fiecărei echipe și evoluția lor în ultimele meciuri, gruparea de Târnava mare pornește cu prima sana în confrunatrea de diseară.    

Contactat de site-ul Total Baschet,componentul medieșean Ivan Ivanovic a declarat că victoria împotriva dinamoviștilor este un obligatorie, având în vedere că mediesenii constituie o echipă mai bună decât cea a oaspeților de astăzi.    

Meciul cu Dinamo îl vom jucă pe teren propriu și tocmai de aceea va trebui să câștigăm obligatoriu. Cred că suntem o echipă mai bună că ei, avem jucători cu calități individuale mai bune că ei, iar dacă vom da ce e mai bun din nou, reușita nu va întârzia să apară. Dinamo a arătat în partidele trecute că știe să joace un baschet de calitate numai că au avut ghinion pierzând acele trei meciuri în prelungiri. Astfel, cred că tot ce așteaptă ei acum, este să producă surpriză, însă, așa cum am zis, cred că noi suntem o echipă mai bună și totul înafară de o victorie categorică în această seară va fi surpriză. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!