Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Va fi mai interesant decât playoff-ul din sezonul trecut"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2012

Ivan Ivanovic, extrema de forță a lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre câștigarea sezonului regulat, cea mai mare dezamăgire din această stagiune, respectiv pe marginea confruntării cu Energia Rovinari din primul tur al playoff-ului.

Gaz Metan a câștigat pentru prima dată sezonul regulat. Ce părere ai despre această realizare?

Este un lucru foarte bun pentru noi, în special pentru faptul că știm câte echipe s-au luptat pentru întâietate în sezonul regulat al actualei ediții de campionat.

Cum evaluezi prestația echipei tale la modul general? Crezi că puteați avea un parcurs mai bun?

La începutul sezonului scopul nostru a fost să obținem prima poziție înaintea playoff-ului. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar la sfârșitul sezonului regulat trebuie să ne declarăm mulțumiți. Ceea ce regret foarte mult este înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei României. Acesta este un minus în sezonul actual din punctul nostru de vedere.

Ce așteptări ai de la primul tur al playoff-ului cu Energia Rovinari?

Energia este o echipă bună. Au demonstrat acest lucru prin câteva victorii foarte mari. Cred însă că avem mai mulți jucători în rotație și dispunem de avantajul terenului propriu. Sper că pe baza acestor avantaje să ne putem califica mai departe.

Energia pare să fie o echipă mai bună decât cea pe care ați învins-o în prima etapă din retur. Care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont împotriva acestei formații?

Trebuie să jucăm inteligent împotriva lor. Pe anumite poziții nu au rezerve de calitatea titularilor și va trebui să-i atacăm, să expunem aceste probleme ale Energiei.

Crezi că cealaltă jumătate de tablou este mai slabă decât această, în condițiile în care există posibilitatea de a întâlni Asesoftul în semifinale?

Cred că playoff-ul din acest sezon va fi mai interesant decât cel din sezonul precedent. Mă aștept la niște surprize în sferturile de finală. Nicio echipă nu poate să spună în acest moment că se va califica la pas în faza semifinalelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!