Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Kuburovic: "Am arătat că putem reveni și de la diferențe mari de scor"

Paul Olar

Paul Olar
04.05.2014

"U"-BT Mobitelco a avut câștig de cauză în meciul al patrulea împotriva lui CSU Sibiu. Clujenii s-au impus după prelungiri, scor 90-89 și au făcut un pas către semifinalele Ligii Naționale, precum afirmă și Ivan Kuburovic.

Sârbul s-a bucurat pentru victoria obținută, declarând la finalul jocului că "alb-negrii" vor da totul în duelul decisiv.

"A fost un meci foarte greu, am jucat sub presiune. De regulă până acum nu am reușit așa ceva, însă în acest meci am arătat că putem reveni și de la diferențe mari de scor și câștiga. Cred că este doar un pas, unul mare e drept, către semifinale, mai avem însă încă unul, mergem la Sibiu pentru a face tot posibilul să câștigăm. Pe final a trebuit să ies pentru că mi s-a rupt gheata, a fost un meci încrâncenat." A declarat ex-iugoslavul, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!