Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Lilov va juca pentru SCM Timișoara

Ivan Lilov va juca pentru SCM Timișoara

Ivan Lilov va juca pentru SCM Timișoara. 

Baschetbalistul bulgar are 33 de ani, 1,96 metri și 100 kg. Jucătorul de poziția 2 sosește la Timișoara de la formația bulgară  Tundja Yambol, unde pe parcursul stagiunii 2020/2021 a adunat medii statistice de 14.2 puncte, 4.1 pase decisive și 3.5 recuperări pentru 12,6 la eficiență. 

Shooter-ul a mai jucat în LNBM în stagiunea 2012/13, în acel sezon Lilov a îmbrăcat maioul lui Gaz Mediaș și a adunat medii de 10.1 puncte, 3.3 recuperări și 2.5 pase decisive în 15 apariții. 

De-a lungul carierei, experimentatul baschetbalist a jucat în țara sa natală, dar și în Turcia (Eskiheris Basket), Macedonia de Nord (Fini Indistrija), Italia (Chieti, Latina) și Ungaria (Szeged, Debrecen, Kaposvar). 

Știu că Timișoara are o organizare bună și că este una dintre cele mai bune echipe din România. Voi face tot posibilul să ajungem sus în noul sezon, cred că vom reuși acest lucru cu spirit de echipă și muncind ca un grup unit. Am văzut că baschetul românesc devine tot mai bun de la un an la altul și sunt fericit că mi s-a oferit șansa să pot evolua aici. Voi lucra pentru prima dată cu Dragan Petricevic, am auzit că este un antrenor bun, care pune accent pe disciplină în teren. Sper să nu mai existe restricții, iar suporterii să vină la sală să ne susțină. Avem nevoie de ei, sunt sigur că împreună vom reuși un sezon bun, în care ne vom atinge obiectivele, a declarat internaționalul bulgar la semnarea contractului cu gruparea antrenată de Dragan Petricevic. 

Astfel, Lilov devine al șaselea jucător străin din lotul lui SCM Timișoara, după Milos Komatina, Adam Mirkovic, Nikola Gajic, Darrion Strong-Moore și Revaz Rogava. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!