Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Vranes a ajuns la un acord cu CSA Steaua București

Ivan Vranes a ajuns la un acord cu CSA Steaua București

Ivan Vranes a ajuns la un acord cu CSA Steaua București. 

Baschetbalistul croat de 24 de ani măsoară 2,07m și evoluează pe poziția 5. Acesta sosește de la Sibenik (prima ligă Croația), echipă pentru care a jucat deja în acest sezon.

Vranes are în palmares o medalie de argint la campionatul mondial U19 din anul 2015, când alături de națională țării sale a pierdut la 8 puncte diferență, scor 79 la 71. finala cu naționala Statelor Unite ale Americii, echipă din care făceau parte la aceea vreme Jayson Tatum, Jalen Brunson sau fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca, L.J Peak. 

În cadrul acelui turneu, desfășurat în Grecia, Vranes a adunat medii statistice de 3 puncte, 2,3 recuperări și 0,3 pase decisive. 

În ceea ce privește stagiunea 2020/2021, pivotul a jucat două partide pentru Sibenik și a strâns medii statistice de 16.5 puncte, 9.0 recuperări și 4.0 pase decisive.

După această achiziție, lotul clubului militar arată în felul următor: Ivan Vranes, Maurice Creek, Kenny Brown, Jake O’Brien, Elijah Thomas, Radu Vîrnă, Robin Mandisodza, Andrei Mandache, Mihai Gavrilă, Alexandru Coconea și Titus Nicoară.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!