Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: "Îmi doresc victorii pe linie până la finalul sezonului regulat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2012

Derby-ul regional al judeţului Sibiu se va desfăşura miercuri, 22 februarie, la Sala Sporturilor din Mediaş. Jocul va opune formaţia gazdă, Gaz Metan, respectiv CSU Sibiu. Confruntarea va fi transmisă în direct de Digi Sport 3, începând cu orele 18:45.

Total Baschet a luat legătura cu Ivan Zigeranovic, unul dintre jucătorii de bază ai lui Ovidiu Teleabă, care ne-a declarat că în partida de miercuri diferenţa va fi făcută de lotul celor două formaţii. Întrebat câte victorii îşi doreşte în următoarele 7 partide grele, sârbul a răspuns că vrea victorii pe linie, însă este acceptată şi o înfrângere.

Urmează un meci important cu CSU Sibiu ...

Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul cu Sibiu. Antrenamentele au decurs foarte bine. Ştim că partia cu Sibiu este un derby local de aceea vom fi şi mai concentraţi. Nu este vorba doar de meciul cu Sibiu, noi nu avem voie să pierdem niciun meci de acasă. Va fi o perioadă grea cea care urmează, pentru că mai jucăm şi cu Timişoara acasă şi alte deplasări grele, însă sunt optimist.

Crezi că va fi un avantaj faptul că ei nu au jucători înalţi, iar în jocul de sub panou se va face diferenţa ?

Diferenţa va fi făcută de lotul celor două formaţii. Sunt de părere că suntem o echipă mai bună decât Sibiu şi dacă jucăm colectiv o să înregistrăm în rezultat foarte bun.

Urmează o perioadă extrem de grea pentru Mediaş. Există presiune ?

Nu este nicio presiune pentru că ştim ce ne aşteaptă de aceea ne-am şi pregătit aşa de bine. Cred că în fiecare meci o să intrăm concentraţi la maxim pentru că ştim ce avem de făcut.

Câte victorii îţi doreşti în următoarele 7 partide în care veţi întâlni echipe puternice ?

Sincer îmi doresc să câştigăm toate meciurile până la finalul sezonului regulat. Poate că avem voie să facem un pas greşit, dar nu mai mulţi. Oricum dacă jucăm cum la capacitatea noastră maximă şi la adevărata noastră valoare atunci nu cred că vom înregistra vreo înfrângere în următoarele meciuri.

Foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!