Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivars Timermanis, record la coșuri de 3 puncte într-un meci

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.04.2013

Foto: Mirela Oprea

Ivars Timermanis a reușit să înscrie 8 coșuri de la mare distanță în partida pe care echipa sa, CSU Ploiești, a câștigat-o pe terenul celor de la CSȘ Giurgiu, cu 89 - 76 în ultima etapă a sezonului regulat al LNBM.

Timermanis i-a depășit astfel în clasamentul celor mai multe aruncări de trei puncte marcate într-o partidă din actualul sezon pe Vedran Nakic, Paul Stephen Sir, Ivan Harris și Brian Fisher, care au avut câte 7 reușite. Stephen Sir a stabilit acest record în două partide din actuala ediție.

Letonul a terminat partida cu Giurgiu cu 28 puncte marcate, fiind principalul realizator al ploieștenilor.

Timmermanis are în 29 meciuri jucate în LNBM medii de 9.6 puncte, 3.1 recuperări și 44% la aruncările de 3 puncte, a patra performanță a campionatului la acest capitol.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!