Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jacob Gibson revine la CSM Mediaș pentru încă un sezon

Jacob Gibson revine la CSM Mediaș pentru încă un sezon

CSM Mediaș merge pe continuitate la nivelul lotului de jucători pentru sezonul 2020/2021. Jacob Gibson a ajuns și el la un acord cu gruparea antrenată de Mihai Popa și va petrece al doilea sezon consecutiv pe Târnava Mare.

Jacob Gibson va împlini 27 de ani în luna septembrie a acestui an. El măsoară 1.95 metri și este un jucător de poziția 2. El s-a remarcat în țara noastră drept un shooter veritabil, cu o luciditate ieșită din comun pe faza ofensiivă.

Sezonul 2019/2020 a fost primul pentru Jacob Gibson în Europa. În 19 meciuri jucate în Liga Națională de Baschet Masculin a avut medii statistice de 13.6 puncte, 3.2 recuperări și 2.2 pase decisive. El a avut procentaje de 72.5% de la 2 puncte, 41.0% de la 3 puncte și 95.0% de la linia de fault.

Gibson a absolvit în 2016 la Harding University. Cariera profesionistă și-a început-o în Australia, unde a jucat timp de trei sezoane pentru Ringwood Hawks.

CSM Mediaș i-a mai semnat din lotul din stagiunea precedentă pe Titus Nicoară, Octavian Popa Calotă și Daniel Banciu. Jyles Smith este singura nouatate anunțață de medieșeni până în acest moment.

foto: CSM Mediaș - facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!