Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jacob Gibson, un nou transfer realizat de CSM Mediaș

Jacob Gibson, un nou transfer realizat de CSM Mediaș

CSM Mediaș l-a transferat pe jucătorul american Jacob Gibson. Baschetbalistul vine din Australia, acolo unde a jucat în liga secundă pentru Ringwood Hawks.

Jacob Gibson s-a născut pe 28 septembrie 1993. El este un jucător care măsoară 1.95 metri și poate acoperi pozițiile 1-2.

Gibson a petrecut patru sezoane în NCAA Division II la Harding University. A strâns 104 meciuri în baschetul universitar și a avut cifre de 12.4 puncte, 2.9 recuperări și 1.3 pase decisive în 20.4 minute petrecute pe parchet.

Cariera profesionistă și-a început-o în Australia. Gibson a jucat doar pentru Ringwood Hawks. În sezonul 2018/2019 a jucat 19 meciuri în NBL 1 și a avut medii statistice de 19.0 puncte, 3.8 recuperări, 1.8 recuperări și 1.1 intercepție. Americanul a încheiat stagiunea cu procentaj de 45% din acțiune și 86% de la linia de fault.

CSM Mediaș se va reuni mâine, 21 august. Din lotul echipei de pe Târnava Mare mai fac parte Octavian Popa Calotă, Titus Nicoară, Andrei Iliescu, Daniel Banciu, Radu Vrîncean, Nikola Siladji, Jonathan Barnes și Stefan Nikolic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!