Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jadon Cohee îl înlocuiește pe Trevion Crews în lotul lui Rapid București

Jadon Cohee îl înlocuiește pe Trevion Crews în lotul lui Rapid București

Jadon Cohee îl înlocuiește pe Trevion Crews în lotul lui Rapid București. 

Baschetbalistul canadian, ajuns la vârsta de 25 de ani, are o înălțime de 1,93m și evoluează pe postul de conducător de joc. 

În stagiunea precedentă, absolventul universității americane UBC a evoluat pentru Mgzavrebi Armia Tbilisi, în prima ligă din Georgia și a adunat medii statistice de 15.0 puncte, 4.1 pase decisive și 2.9 recuperări pentru 11.7 la eficiență.

Este de menționat și faptul că evoluțiile sale din sezonul 2020/2021 i-au adus un loc în lotul Canadei pentru calificările FIBA AmeriCup 2022, selecționată pentru care adunat prezențe și la nivel juvenil.

Astfel, după această mutare, lotul lui Rapid București, formație nou promovată în LNBM arată în felul următor: Jadon Cohee, Erik Copes, Vasile Odagiu, Mikey Hope, Jordan Swopshire, Wilhelm Brosser, Luca Vasile, Alexandru Varga, Laurențiu Dumitrescu, Mădălin Potcoavă, Baris Aktas.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!