Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jagan Mosely a reușit cea mai bună performanță personală a sezonului

Jagan Mosely a reușit cea mai bună performanță personală a sezonului

Rapid București a învins pe teren propriu pe CSM CSU Oradea cu scorul de 76-74, după o repriză suplimentară. Surpriza etapei cu numărul 21 din Liga Națională de Masculin a fost alimentată de prestația excelentă a lui Jagan Mosely, care a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Fundașul american al Rapidului a petrecut 42 de minute și jumătate pe parchet și a reușit să-și treacă în cont 29 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. Mosely a marcat 6/9 de la 2 puncte, 2/5 de la puncte și 11/11 de la linia de fault. El a mai înregistrat o intercepție, un capac și 4 turnovers, acumulând astfel un indice al eficienței de 35 de unități.

Pentru Jagan Mosely a fost primul double-double al sezonului și de asemenea a bifat recorduri stagionale la puncte marcate, recuperări și eficiență.

În overtime, Mosely a fost implicat în 10 din cele 11 puncte marcate de Rapid. Americanul a marcat 8 puncte, din care 6 de la linia de pedeapsă și a livrat assist-ul pentru coșul lui Baris Aktaș, care a decis meciul.

În urma victorie contra lui CSM CSU Oradea, Rapid a ajuns la 5 victorii și 15 înfrângeri în sezonul competițional 2021/2022 al LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!