Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jaka Lakovic: „Am încredere că jucătorii știu ce semnificație are meciul de mâine”

Jaka Lakovic: „Am încredere că jucătorii știu ce semnificație are meciul de mâine”

Miercuri, 31 ianuarie, cu două ore înainte de miezul nopții, Gran Canaria va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un derby al grupei B din BKT EuroCup. Cele două formații au același bilanț și luptă pentru una din primele două poziții din clasament.

Jaka Lakovic, antrenorul spaniolilor, a prefațat confruntarea cu trupa lui Mihai Silvășan, punând accent pe încrederea pe care jucătorii lui o au după victoria cu Real Madrid (100-77) din weekend.

„Am încredere că jucătorii știu ce semnificație are meciul de mâine. Invit toată lumea la arenă să ne ajute să câștigăm acest joc. Suntem bine. După victoria de duminică suntem entuziasmați și încrezători. Jucătorii merită asta. Sper să confirmăm mâine, să avem aceeași intensitate și motivație. Încercăm să ne concentrăm pe importanța partidei cu U-BT Cluj-Napoca dar, în același timp, să nu luăm nimic din ceea ce jucătorii au reușit să facă, fiindcă au jucat excelent și au construit încredere. Întotdeauna ne concentrăm pe următorul meci, focusăm încrederea noastră pe drumul corect”, a spus Lakovic, conform site-ului oficial al „insularilor”.

De asemenea, tehnicianul în vârstă de 45 de ani a făcut și o descriere a lui U-BT, enumerând punctele slabe și punctele tari ale campioanei României:

Jucăm împotriva unei echipe care are a patra cea mai mare medie de turnoveruri pe meci din grupa noastră. Trebuie să depunem efort și intensitate în apărare și să încercăm să îi provocăm să arunce prost sau să piardă mingea pentru a avea ocazii de a merge în tranziție și de a obține puncte ușoare. Așa reușim să acumulăm încredere în ofensivă, însă trebuie să fim atenți și la aspectele lor pozitive. Au a patra cea mai bună defensivă, al doilea cel mai bun procentaj al recuperărilor ofensive și au jucători care pot marca, precum Seeley, Richard și Jones. Trebuie să fim conștienți de lucrurile pe care ei le fac bine, care sunt multe.

Duelul dintre Gran Canaria și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 3.

*foto: Twitter – Dreamland Gran Canaria

4 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Jaka,
    fuck off, baiatule!

    cu 3 luni în urmă (30.01.2024)
    • Benjamin:

      ..
      Dar cu ce te-a suparat asa tare?

      cu 3 luni în urmă (31.01.2024)
    • varu silvois:

      e efectul secundar
      de la crez !

      cu 3 luni în urmă (31.01.2024)
    Raspunde
  • Silvois :

    E o forma
    de autoincurajare, un fel de "luati-l de pe mine, ca il bat!"

    cu 3 luni în urmă (31.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!