Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jake Koch a ajuns în liga secundă din Germania

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
24.12.2013

După despărțirea de Gaz Metan Mediaș, americanul Jake Koch a ajuns la Bayer Giants, formație din Pro A (Germania).

Koch a sosit în vară la trupa lui Marcel Țenter, însă nu a confirmat și a fost schimbat cu două etape înainte de încheierea turului. În LNBM, acesta a avut medii de 5.4 puncte și 3.1 recuperări în puțin peste 20 de minute de joc pe meci. Prestațile sale nu au fost mai bune nici pe  plan continental, reușind în medie 6.4 puncte și 2.8 recuperări.

Americanul se află la primul său sezon ca jucător profesionist, stagiunea trecută evoluând pentru Northern Iowa în NCAA.

Bayer Giants Leverkusen ocupă 15 din 16 echipe în eșalonul secund din Germania, după 3 victorii și 12 eșecuri.

foto: fibaeurope.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Koch era la primul an in afara USA.
    In principiu nimeni nu ar fi asteptat minuni de la el (tinand cont de schimbarea regulamentului, a modului de viata, a sistemului de joc, a mentalitatilor si a conditiilor de viata si munca, etc).
    Ar fi putut foarte bine sa joace la GMM deoarece avea potential, ceea ce Marojevic nu mai are.
    Exact ca si tine Cataline, ai potential, dar trei articole din 4 le dai pe langa. Tu primesti o a doua sansa saptamana de saptamana, el...nu.
    Difera mentalitatea: el este probabil constient de valoarea lui si a ales "the hard way"(a mers in liga a doua din Germania), pe tine Total baschet te-a facut "jurnalist" de sport si ai ales "the soft way" (nici scoala nu faci, nici jurnalist sportiv nu esti - parerea mea este ca nici nu vei ajunge sa fi - insa locul e caldut, compromisul ca la noi la Romani: tu nu dai mare lucru, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, ei nu te platesc, insa ti-au lipit eticheta de cronicar sportiv).

    cu 10 ani în urmă (24.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!