Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jake Spurgeon, noul transfer al celor de la CSM Târgu Jiu

Jake Spurgeon, noul transfer al celor de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat un nou transfer în vederea sezonului următor din LNBM. Este vorba despre americanul Jake Spurgeon, cel care în această vară și-a terminat cariera în NCAA, la Azusa Pacific.

Jake Spurgeon este originar din Sherwood Oregon, are 2m01 și joacă pe poziția 3.

În ultimul sezon din NCAA Division II, Spurgeon a adunat medii de 12,9 puncte, 5,6 recuperări, 1,6 pase decisive, cu 40% de la 3 puncte. Pe lângă cele două sezoane la Azusa, Spurgeon a mai jucat în primii doi ani în NCAA Division I, la Seattle University, acolo unde a adunat 44 de meciuri.

„Sunt extrem de hotărât să joc împotriva echipelor de top, acest lucru va face ca echipa noastră să fie mai bună în ansamblu și ne va uni. Aștept cu nerăbdare să ofer 100% indiferent cu cine jucăm. Dacă avem această gândire, cred că rezultatul va fi unul bun pentru noi ca echipă. Personal, aștept cu nerăbdare să cunosc cultura românească și să interacționez cu fanii, cu oamenii din Târgu Jiu. Va fi o experiență minunată. În ceea ce privește baschetul, sunt bucuros să cunosc România în timp ce practic jocul pe care îl iubesc.Sunt încântat să reprezint orașul Târgu Jiu în viitorul sezon de baschet. În calitate de jucător, veți primi pe cineva care va lucra extrem de mult pentru a se îmbunătăți în fiecare zi, în timp ce voi da 100% pe teren, indiferent dacă este antrenament sau joc. Abia aștept să vin la Târgu Jiu și să încep!”, a declarat Spurgeon pentru site-ul oficial al grupării gorjene.

Jake este al patrulea stranier anunțat de gorjeni, după americanii Kevin Allen și Darien McClain și georgianul Revaz Rogava.

*foto: athletics.apu.edu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Da
    La Tirgu Jiu se întrevăd lucruri frumoase, cel puțin aceste transferuri dau impresia ca se vrea un nou început.

    cu 3 ani în urmă (25.07.2020)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      da
      Cum joaca iară fiecare cu fiecare vor avea mai mulți sponsori și audienta mai mare echipele care anul trecut au fost în a doua grupă valorică.

      cu 3 ani în urmă (25.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!