Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jakob Cebasek a semnat cu BC Tsmoki Minsk

Jakob Cebasek a semnat cu BC Tsmoki Minsk

Jakob Cebasek, fost jucător la CSM Constanța în stagiunea precedentă, și-a găsit o nouă echipă. Internaționalul sloven a semnat în Belarus cu BC Tsmoki Minsk.

În acest moment Cebasek se află alături de naționala Sloveniei în sferturile de finală ale FIBA World Cup 2023. Slovenii vor întâlni Canada pe 6 septembrie la Manila.

În sezonul 2022/2023, Cebasek a jucat 26 de partide pentru CSM Constanța în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 11.2 puncte, 4.5 recuperări și 2.2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 12.3 unități.

În cariera sa, Jakob Cebasek a mai jucat în România pentru Dinamo București, pentru care a strâns 13 meciuri în LNBM. De-a lungul carierei sale, el a mai jucat la KK Maribor, Zlatorog Lasko, KK Electra Sistanj, Hopsi Polzela, Liege Basket, Basket Mechelen, Primorska Koper, KK Tajfun, Pallacanestro Trieste și Leuven Bears.

Ajuns al 32 de ani, Cebasek a jucat în toate partidele Sloveniei de la FIBA World Cup 2023 și a strâns medii statistice de 3.6 puncte și 2.2 recuperări. Cel mai bun meci l-a făcut în fața Australiei, când a reușit 9 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!