Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jakov Stojanovic este noul jucător al Lagunei Sharks

Jakov Stojanovic este noul jucător al Lagunei Sharks

În cursul acestei seri (26.09), Laguna Sharks a anunțat transferul lui Jakov Stojanovic, un baschetbalist în vârstă de 29 de ani ce evoluează pe poziția 2. Acesta nu se află la prima experiență în România, ci a mai jucat pentru CS Dinamo București și CSA Steaua București.

Născut în 8 iulie 1993, Jakov Stojanovic are dublă cetățenie: atât sârbă, cât și macedonă. Acesta a evoluat în stagiunea 2015-2016 în Macedonia, la ABA Strumica, iar în 2018 a semnat cu Dinamo București. Baschetbalistul de 1.91 metri a mai făcut parte de-a lungul carierei sale și din lotul Stelei.

În urma acestui transfer, Laguna Sharks ajunge la cinci străini semnați: Raheem Johnson, Trevor Blondin, Lukas Aukstikalnis, Will Saunders, Aleksandre Phevadze și Jakov Stojanovic.

Iată autohtonii din lotul lui Daniel Nelson: Wilhelm Brosser, Vasile Odagiu, Cristian Mâinea, Radu Paliciuc, Vlad Cozea, Radu David, Matei Constantinescu, Marc Mitrică, Călin Stoian, Tiberiu Pușcașu și Bogdan Stăncuț.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!