Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jamar Abrams va juca în prima ligă franceză

Jamar Abrams va juca în prima ligă franceză

Jamar Abrams a ajuns la un acord cu gruparea franceză ESSM Le Portel, grupare angrenată în prima ligă franceză. 

Baschetbalistul american este cunoscut fanilor baschetului românesc datorită sezonului 2016/2017 pe care acesta l-a petrecut alături de SCM Craiova. În stagiunea amintită, Abrams a adunat medii statistice de 16,8 și 5,8 recuperări la nivel de LNBM. 

Începutul stagiunii 2019/2020 l-a găsit pe sportivul american chiar la adversara lui U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea din FIBA Europe Cup, Tsmoki-Minsk. Echipă pe care a fost nevoit să o părăsească în luna noiembrie din cauza unei accidentări grave. 

Astfel, după câteva luni de pauză, Abrams are șansa să își redreseze cariera în prima ligă franceză alături de Le Portel. 

În momentul anulării sezonului 2019/2020, gruparea franceză fondată în anul 1931 ocupa ultimul loc în primul eșalon francez și era în mare pericol de retrogradare. 

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!