Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jamar Diggs îl înlocuiește pe Ron Ross în lotul lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.02.2016

Jamar Diggs a semnat cu BCM U Pitești până la finalul acestui sezon competițional. El s-a despărțit de Energia Târgu Jiu din cauza problemelor financiare și are misiunea de a-l înlocui în Trivale pe Ronald Ross, jucător care a refuzat să continue cu argeșenii și și-a găsit angajament, anunță site-ul oficial al grupării piteștene.

Conducătorul de joc a evoluat pentru prima dată în România în echipamentul Energiei Târgu Jiu. Jamar Diggs a bifat 21 de partide în LNBM și a avut medii statistice de 10.2 puncte, 4.4 recuperări și 4.0 pase decisive. El a evoluat și în 4 partide din Cupa României, în care a adunat în medie 12.0 puncte, 4.3 recuperări și 3.0 pase decisive. Americanul a jucat și în 13 partide din FIBA Europe Cup, în care a înregistrat medii de 13.3 puncte, 3.8 recuperări și 4.8 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Diggs a mai jucat la Paderborn Basket, Omonia Nicosia, BK Barons, Sigal Prishtina, Polski Cukier Torun și BC Keravnos.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    aoleu
    ...ce va face ross acum cu casă ce si-a cumpărat-o la bascov???😜

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Casa
    Din Bascov era doar închiriată!

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gordon :

    Ross
    Stie cineva sigur unde s-a transferat Ross ?

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!