Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jamar Diggs, ultima achiziţie din această vară a Energiei Târgu Jiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.07.2015

Energia Târgu Jiu, echipă care va reprezenta cel mai probabil România în noua competiţie FIBA Europe, a reuşit ultima achiziţie din pauza competiţională în persoana fundaşului american Jamar Diggs, după cum informează site-ul sportingorj.ro. 

În vârstă de 27 de ani şi înalt de 1.88 m, Diggs este un point guard veritabil, care va avea dificila misiune de a-l face uitat pe Giordan Watson. Jamar a jucat la două în sezonul precedent, în Cipru la Keravnos, respectiv în Polonia la Twarde Pierniki Torun. Foarte important de menţionat este faptul că, fundaşul american a cucerit în trecut titlul de campion în Cipru, pe vremea când evolua la Apoel Nicosia alături de antrenorul Antonis Constantinides şi jucătorii Michal Kremen și Lazar Radosavljevic.

Jamar Diggs a jucat 17 meciuri pentru Keravnos în sezonul precedent, timp în care a acumulat medii de 13.4 puncte, 3.5 recuperări, 3.8 pase decisive şi 1.2 intercepţii. De asemenea, în Polonia, sportivul de peste ocean a bifat 9 prezenţe cu medii de 8.8 puncte, 4.1 recuperări, respectiv 4.2 assist-uri. 

Pe lângă aventurile la Keravnos, Torun şi Apoel, Diggs a mai trecut pe la echipe precum Sigal Prishtina (Kosovo), Barons (Letonia), Omonia Nicosia (Cipru) şi Finke Baskets (Germania). 

Energia Târgu Jiu se va reuni în data de 8 august, zi în care antrenorul Antonis Constantinides va avea la dispoziţie un lot format din următorii jucători: Jamar Diggs, Anthony Miles, Lazar Radosavljevic, Callistus Eziukwu, Porter Troupe, Michal Kremen, Adrian Guţoaia, Baris Aktas, Alexandru Mihuţi, Dragoş Andrei, Szabolcs Santa, Alexandru Berca, Adrian Vlad, Silviu Sanda şi Răzvan Bratoloveanu. 

*Foto: apoel.com.cy

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!