Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jamar Samuels stabilește un nou record al sezonului la recuperări

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.10.2017

Una dintre cele mai spectaculoase partide ale sezonului din LNBM, dintre BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova închieată cu scorul de 122-112 (după prelungiri), a adus și câteva recorduri. Jamar Samuels, americanul formației din Bănie a stabilit două recorduri stagionale la capitolul recuperări.

Americanul ce măsoară 2.00 metri a încheiat partida din Trivale cu 17 recuperări și a stabilit un nou record al sezonului, depășind performața reușită de Alexandru Olah în meciul Dinamo București. Din totalul recuperărilor, Samuels a strâns 9 recuperări ofensive, un nou record absolut depășit după ce Milivoje Mijovic reușea să prindă 8 mingi la panoul advers într-un meci.

Jamar Samuels este și liderul absolut la recuperări pe meci cu o medie de 11.0 mingi prinse la panou pe meci.

Pe lângă performanța excelentă la recuperare, Samuels a mai contabilizat în partida cu BCM U FC Argeș Pitești 20 de puncte, o pasă decisivă și 3 intercepții în aproape 32 de minute petrecute pe parchet, pentru un indice al eficienței de 28 de unități.

SCM U Craiova a stabilit și un record colectiv la capitolul recuperări în meciul de la Pitești. Oltenii au prins 25 de mingi sub panoul advers, record absolut la recuperări într-un meci din ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!