Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Farr este noul jucător al Stelei

James Farr este noul jucător al Stelei

James Farr va juca în stagiunea 2022/2023 pentru CSA Steaua București, informația fiind oferită prima dată de site-ul unitedhoops.ro. El vine din postura de campion al Portugaliei.

Absolvent al Universității Xavier, jucătorul care poate evolua pe pozițiile 4 și 5 a jucat pentru prima dată în Europa la Alba Fehervar (Ungaria), trecând ulterior la Elan Chalon (Franța), Mitteldeutscher BC (Germania), Magnolia Hotshots (Filipine), KK Zadar (Croația) sau Bambitious Nara (Japonia).

Ultima stagiune a petrecut-o în Portugalia, la Benfica Lisabona, alături de care a câștigat campionatul. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a evoluat în FIBA Europe Cup cu lusitanii, fiind adversarul celor de la CSM Oradea în faza a doua a competiției. Mai mult, el s-a duelat și cu CSO Voluntari în preliminarii.

În confruntările cu Oradea a avut medii de 8.5 puncte și 6 recuperări, Benfica impunându-se atunci în meciul din Portugalia. În partida cu CSO Voluntari a petrecut 6 minute pe parchet, perioadă în care a adunat 2/3 de la linia de fault, fiind singurele lui puncte.

Cifrele în liga portugheză au fost de 6.9 puncte, 5.3 recuperări și 1.2 intercepții în 17.4 minute pe partidă în medie, Benfica terminând sezonul cu 3-1 la general în finala cu FC Porto.

CSA Steaua București i-a adus în această vară pe Titus Nicoară, Strahinja Jovanovic, Peter Olisemeka, Luca Vasile și Vlad Negoițescu, iar antrenor o să fie Mladen Jojic.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!