Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Farr, MVP-ul etapei cu numărul 12 din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.12.2022

James Farr, MVP-ul etapei cu numărul 12 din Liga Națională

Etapa a 12-a a Ligii Naționale tocmai s-a sfârșit. Ultimele patru meciuri ale rundei au fost programate joi, 28 decembrie, în timp ce runda a debutat vineri, 23 decembrie cu două dueluri interesante.

MVP-ul rundei vine de la una dintre echipele care au jucat în seria de patru meciuri de joi. Este vorba despre James Farr, pivotul celor de la Steaua București. Roș-albaștrii au trecut cu scorul de 76-70 de CSM Focșani, iar pivotul american a fost cel mai bun jucător al militarilor.

Farr a avut cea mai bună evoluție de la venirea sa în LNBM în această vară. El a terminat în double-double, cu 24 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac pentru +31 la eficiență.

James a avut o prestație solidă în jocul de interior. Americanul a transformat 12/16 aruncări din acțiune în duelul de la Focșani, iar două dintre cele patru ratări au venit din spatele arcului de cerc. În acest sezon, pivotul stelist are medii de 9.9 puncte și 6 recuperări.

Pentru Steaua București urmează un duel pe teren propriu în fața celor de la Laguna București. Acest meci este programat miercuri, 4 ianuarie, de la ora 19:00.

*foto: Facebook/CSM Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!