Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Harden s-a transferat la Brooklyn Nets

James Harden s-a transferat la Brooklyn Nets

La doar o zi după o nouă înfrângere drastică împotriva campioanei Lakers, și după ce a anunțat că nu mai vrea să facă parte din echipa celor de la Houston, James Harden a fost transferat la Brooklyn Nets.

În trade-ul dintre Brooklyn Nets și Houston Rockets au mai fost implicați și cei de la Cleveland Cavaliers, dar și cei de la Indiana Pacers, potrivit jurnaliștilor de la ESPN și The Athletic.

Astfel, cele patru echipe obțin de pe urma acestui transfer următoarele:

  • Brooklyn Nets: James Harden
  • Houston Rockets: Victor Oladipo de la Indiana Pacers, Dante Exum (de la Cleveland), Rodions Kurucs (de la Brooklyn), 4 opțiuni în draft și 4 opțiuni de a schimba draft-ul în prima rundă.
  • Cleveland Cavaliers: Taurean Prince și Jarrett Allen (ambii de la Brooklyn)
  • Indiana Pacers: Caris LeVert (Brooklyn Nets)  

Cel mai mare nume din acest pachet este cu siguranță cel al fostului MVP al ligii, James Harden. Rămâne de văzut cum va reuși acesta să joace alături de Kevin Durant și Kyrie Irving. În teorie, toți trei sunt aruncători buni. În practică, însă, cei trei baschetbaliști au nevoie să aibă mingea pentru a putea fi eficienți.

De asemenea, va fi interesant de văzut cum va reconstrui Houston în jurul unui backcourt format din John Wall și Victor Oladipo, dar și cum se va acomoda Caris LeVert, un scorer foarte bun, în angrenajul celor de la Indiana Pacers, una dintre surprizele acestui debut de sezon.

*foto: zimbio.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!