Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Padgett: „Am început lent și ei au fost agresivi”

James Padgett: „Am început lent și ei au fost agresivi”

BC CSU Sibiu a pierdut pe terenul celor de la SCM Universitatea Craiova, 88-76, într-un meci disputat luni, 31 ianuarie, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

James Padgett a fost principalul marcator pentru sibieni în duelul din Bănie, cu 23 de puncte în dreptul numelui său. La final, americanul a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

„Am început lent și ei au fost agresivi. Am pierdut câteva posesii și Craiova și-a format un avantaj important până la pauză, de unde ne-a fost greu să revenim.

Am încercat să fac tot ce depinde de mine ca să ajut echipa, ne-a lipsit un om sub panou (n.r. Rareș Uță). Sigur, e bine să ai o prestație individuală bună, dar mereu îți dorești să câștigi ca o echipă într-un final.

Ne-a luat puțin mai mult timp în încercarea de a ne apropia , după ce noi am început lent meciul și eu au jucat agresiv.”

Duelul de la Craiova a reprezentat season high-ul în privința punctelor marcate pentru Padgett în LNBM, acesta având 8/9 din acțiune și 5/7 de la linia de fault, pe lângă 7 recuperări, terminând cu un indice al eficienței de 28 de unități.

*foto: arhivă Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!