Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Tyler, la cea mai bună evoluție pentru SCM Craiova în LNBM

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.02.2014

James Tyler are prestații din ce în ce mai bune în maieul formației SCM Craiova. După ce a fost desemnat MVP-ul săptămânii în Liga Balcanică, uriașul pivot de 2.18 metri a izbutit cea mai bună prestație în culorile alb-albastre în Liga Națională, sâmbătă seara, în victoria SCM-ului, scor 87-85, împotriva Energiei Rovinari. 

Tyler a fost prezent pe parchet în disputa cu rivala din județul Gorj preț de aproape 32 de minute, timp în care a fost foarte aproape de primul double-double din întrecerea internă, contabilizând 14 puncte și 9 recuperări. La aceste cifre, baschetbalistul american a mai adăugat nu mai puțin 6 capace administrate, o pasă decisivă și o minge pierdută, totul pentru un coeficient de 22 de unități la eficiență, cea mai bună cifră personală în LNBM de la sosirea în curtea echipei din Craiova. Totodată, James Tyler a contabilizat în partida cu Rovinari procentaje de 63% (5/8) de la 2 puncte, respectiv 50% (4/8) de la linia de libere. 

După 6 confruntări jucate pentru SCM Craiova în campionat, James Tyler a acumulat în medie 7.8 puncte, 6.2 recuperări, 2.8 capace, 2.3 mingi pierdute și 10.5 la eficiență, toate aceste cifre fiind înregistrate în 19:40 jucate în medie pe meci. 

*Foto: Bogdan Dănescu

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    JT
    Foarte bun in aparare,nu ''permite'' sa se ''traga'' de sub el,in schimb ,din punct de vedere tehnic cam rudimentar!

    Pe termen scurt,de imbunatatit procentajul la libere...e dezastruos!

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    James Tyler
    As putea spune ca acest jucator e o enigma din punct de vedere sportiv, intrucat reuseste procentaje foarte bune in unele meciuri in conditiile in care tehnic si fizic e la pamant.
    Poate gresesc, voi care il vedeti live aveti alta parere, insa mie asa mi se pare, detine o tehnica foarte slaba si aici ma refer la aruncari, dribling, libere etc, intradevar asta se poate imbunatati in timp.
    Pe de alta parte contituie un avantaj fizicul, cu asta reuseste atatea recuperari, reuseste sa se impuna in dueluri, dar oricum putina dieta nu i-ar strica.

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Tyler
    Hai sa nu cadem in extrema cealalta cu acest baiat!Sigur,este vizibil cu ochiul liber ca tehnica ofensiva ii lipseste(nu are dribling si sut de la semidistanta deloc),insa in privinta celei defensive este mai mult decat decent si mentionez decat faptul ca fura mingea din driblingul adversarilor destul de des pentru dimensiunile lui,facand-o curat,fara fault,respectiv timming-ul foarte bun la blocaje,fara de care,in pofida dimensiunilor,ar comite 5 faulturi rapid,respectiv ca acest tip de reusita nu este intamplator,realizand cate 6(!!!)capace in ultimele 2 jocuri,unul in campionat,unul in BIBL.Cat priveste ca fizic ar fi la pamant,e o alta fantezie si intreb retoric:oare cum ar putea cineva care e mortaciune fizic sa se lupte 30 de minute sub ambele panouri,ba chiar sa se replieze destul de repede deplsand constant in tot acest timp o nimica toata de 150kg???Musai trebuie sa fii fizic la pamant ca sa reusesti asa ceva,sau poate ar trebui sa rivalizeze cu Darby si Bureau si noi n-am aflat...Una peste alta,omul isi indeplineste cu brio fisa postului,mai ales in LNB,si o sa-l vedeti de la toamna,daca isi continua sirul ultimelor evolutii,intr-o echipa peste oricare din cele din INB.

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Dragusin
      As vrea sa stiu si parearea ta ,pt ca mie mi se pare ca Ionut Dragusin stie "joaca " mai bine ca Tyler,in sensul ca intra(anul trecut) mai bine in combinatii

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @adiro
      Sigur,observatia ta este absolut corecta,dar cu precizarea ca jocul se si lucra mult pentru combinatiile cu Ionut,se formasera niste automatisme pe care acesta le exploata bine,pe cand Tyler este mult mai izolat in joc si asta nu datorita lui.Ar fi extraordinar sa revina si Ionut,sa ii putem folosi pe amandoi,ar fi un mare plus pentru echipa.

      cu 10 ani în urmă (16.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!