Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

James Washington se desparte de BCM U Pitești

James Washington se desparte de BCM U Pitești

James Washington se desparte de BCM U Pitești. Oficialii argeșeni au făcut anunțul după victoria împotriva Craiovei.

Meciul cu SCM Craiova a fost ultimul pentru James Washington în maioul lui BCM U Pitești. În ultima sa partida sub comanda lui Hristu Șapera, americanul a fost folosit timp de aproape 21 de minute și a contribuit cu 7 puncte, o recuperare și o pasă decisivă pentru un indice de 2 unități la eficiență.

Despre plecarea conducătorului de joc, Hristu Șapera a declarat următoarele:

Vom anunta cât de curând noul jucător, eu sper să ajungă foarte repede și să se alăture antrenamentelor noastre.  Vreau să îi multumesc lui James pentru tot ceea ce a făcut mai ales de când am venit eu la echipă, este un caracter bun, un profesionist...nu s-a adaptat aici, dar asta nu înseamnă că nu a încercat sau că nu și-a dorit. Așa cum am mai spus, trebuia să schimbăm ceva din energia echipei, aveam nevoie de această schimbare și sper să fie de bun augur.

La nivel de LNBM, Washigton a strâns în acest sezon medii de 9,4 puncte, 2,1 recuperări și 3,4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 8,1. Cea mai bună partidă a americanului a fost prima partidă oficială pentru BCM U Pitești, cea împotriva lui SCM Timișoara, când a reușit 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru 18 la eficiență. 

*foto: facebook BCM U Pitești 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!