Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jared Jordan: „Mai avem cinci confruntări și suntem entuziasmați”

Jared Jordan: „Mai avem cinci confruntări și suntem entuziasmați”

Miercuri, 23 octombrie, CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu s-au confruntat într-un nou episod al rivalității care a evoluat în ultimii ani. La fel ca în Supercupa României, câștig de cauză a avut echipa gazdă, scor 92-86, care pornește cu dreptul în FIBA Europe Cup.

Jared Jordan, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Dan Fleșeriu, a descris la conferința de presă duelul cu „Leii-Roșii”.

Am început prost, am fost conduși la zece puncte, însă ne-am revenit. Au marcat prea multe puncte în prima repriză. A fost un joc de run-uri: ei s-au distanțat la opt puncte, noi le-am redus avantajul și am egalat. A fost o bătălie. Ambele echipe au jucat din greu. Am avut o aruncare importantă la finalul meciului. Am pierdut la șase puncte și acum trebuie să ne apărăm terenul propriu și să ajungem la un tie-breaker cu ei. Vom vedea ce se întâmplă.”, conform paginii de Facebook a trupei din Sibiu

Baschetbalistul de 35 de ani a fost întrebat despre faza finală, cea la care Dragan Zekovic a înscris coșul decisiv.

În al 4-lea sfert, am început să facem switch în apărare și blocaje la minge, iar acestea au funcționat. La ultima fază, am schimbat și Coop a încercat să mă împingă la exterior, o decizie corectă, dar ei au pasat foarte bine în colț și, chiar dacă am încercat să mă apăr, Markovic sau Zekovic a înscris o aruncare foarte dificilă așa că trebuie să îl felicit pentru asta. Asta este. Coop a încercat să ia alegerea corectă și vom trece peste asta.”

La final, Jared Jordan a vorbit și despre ce urmează pentru BC CSU Sibiu, declarând că principalul obiectiv este apărarea terenului propriu.

Noi avem un public superb și am vorbit înainte că trebuie să ne apărăm avantajul terenului propriu. Fiecare meci este important pentru noi și pentru fani și este o grupă dificilă așa că trebuie să câștigăm cât de multe partide putem. Vom vedea ce se întâmplă, dar chiar ne dorim să avansăm. Ar fi un lucru extraordinar pentru jucători, antrenori, organizație. Mai avem cinci confruntări și suntem entuziasmați.”

Următorul meci al sibienilor va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:15, pe terenul lui CS Dinamo Știința București.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!