Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarell Eddie, pregătit de confruntarea cu Lietkabelis: „Este cel mai mare meci al anului”

Jarell Eddie, pregătit de confruntarea cu Lietkabelis: „Este cel mai mare meci al anului”

Miercuri, 7 februarie, Lietkabelis primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci extrem de important pentru formația lui Mihai Silvășan. În cazul unui succes în Lituania, aceasta își asigură prezența în sferturile de finală ale EuroCup.

Campioana României are un bilanț de 13 victorii și 4 înfrângeri și ocupă poziția secundă în grupa B a competiției. Ardelenii vor rămâne pe acest loc dacă se impun în fața trupei lui Nenad Canak sau dacă Gran Canaria pierde cu Buducnost.

„Este cel mai mare meci al anului, până acum. Am obținut săptămâna trecută o victorie importantă, dar misiunea încă nu este încheiată. Vrem locul doi în grupă și sunt convins că va fi un meci pe cinste. Suntem pregătiți să dăm totul pe teren!”, a declarat Jarell Eddie, conform u-bt.basketball.

De asemenea, Adam Mokoka a vorbit și el despre confruntarea cu Lietkabelis:

Cu siguranță va fi un meci grozav. Prima partidă a fost una echilibrată, decisă după prelungiri. Va fi o adevărată luptă să terminăm pe locul doi. Noi ne dorim acest lucru și vom lupta până la ultima picătură de energie!

Meciul dintre Lietkabelis și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 19:00 și va fi transmis, în direct, pe Prima Sport 2.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CNA :

    I agree, it's huge!
    Cu încredere și concentrare maximă!
    Stay strong!
    Haide, haide, haide U!

    cu 2 luni în urmă (07.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!