Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarrett Howell: "Obiectivul meu va fi Cupa şi Campionatul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.06.2011

Gaz Metan Mediaş a început deja să se gândească la modul în care va aborda sezonul următor şi printre primii paşi făcuţi se numără semnarea unor noi contracte cu toţi jucătorii români din lot şi cu Jarett Howell şi Ivan Ivanovic.

Contactat de totalbaschet.ro, Jarett Howell a declarat că se bucură că Mediaşul şi-a păstrat nucelul de jucători din sezonul trecut şi că pentru la anul îşi doreşte obţinerea eventului.

Sunt bucuros că în acest sezon am câştigat Cupa României dar sunt dezamăgit de modul în care am jucat în semifinala cu Cluj. Cred că am avut şanse să câştigăm şi campionatul şi vreau ca la anul să luptăm din nou pe ambele fronturi. De altfel obiectivele mele pentru sezonul următor sunt Cupa şi Campionatul. Conducerea clubului a păstrat mare parte din jucătorii de anul acesta şi cu siguranţă va mai aduce şi alţii pentru a ne întări lotul. Sper să revină şi Deven (Mitchell - n.r.) şi să ne refacem echipa.

În urma semnării noii înţelegeri, Howell a ajuns la al treilea sezon petrecut în România, toate în culorile formaţiei din Mediaş. În ediţia de campionat 2010-11 americanul a evoluat în 39 de partide, treminând sezonul cu medii de 14.2 puncte, 5.2 pase decisive şi 2.2 intercepţii pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!