Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarrett Howell vrea victorie şi în retur

Andrada Comănici

Andrada Comănici
16.02.2011

Jarrett HowellGaz Metan Mediaş va disputa astăzi, în deplasare, meciul secund din dubla manşă cu CS Otopeni, în deplasare la formaţia ilfoveană. În meciul tur jucat în Mediaş, băieţii lui Bruno Soce s-au impus cu scorul de 112-70, diferenţa foarte mare, de peste 40 de puncte, fiind aproape imposibil de recuperat de „aviatori”. Americanul, gaziştilor, Jarrett Howell, nu mizează pe diferenţa semnificativă la care echipa lui s-a impus în tur şi afirmă că el şi colegii săi nu vor face deplasarea în Ilfov doar pentru a face prezenţa, ci au un scop bine stabilit: câştigarea meciului.

Mă aştept la o victorie în meciul de azi. A fost foarte bine că am reuşit să câştigăm acasă la o diferenţă atât de mare, dar lucrurile nu s-au terminat încă. Vom intra pe teren şi vom face tot posibilul să ne impunem. Pe asta ne concentrăm în momentul de faţă. Mergem la Otopeni să învingem şi vom da tot ce avem mai bun pe teren.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!