Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley este noul jucător al lui BC Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.11.2013

Jason Conley este noua achiziție a lui BC Timișoara. Americanul în vârstă de 32 ani a fost legitimat în cursul acestei săptămâni și a participat la antrenamentele formației antrenate de Tudor Costescu.

Înalt de 1.96 metri, Conley a evoluat mai multe sezoane în Finlanda. În trecut a jucat și în Germania, la Telekom Bonn, respectiv în Austria la Wels. El are 32 de ani, măsoară 1.96 metri și cântărește 99 kilograme. În sezonul 2012/13 a bifat 43 meciuri și a avut medii de 22.3 puncte, 9.5 recuperări, 2.8 pase decisive și 1.7 intercepții cu 3.0 posesii pierdute pentru 25.8 la eficiență în 35.0 minute pe meci pentru echipa LrNMKY.

Acesta a fost înscris pe foaia oficială a mciului pe care BC Timișoara îl dispută în compania lui CSM Oradea, în etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Conley va juca în locul lui Tremayne Johnson, accidentat la menisc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!