Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Forte a debutat cu înfrângere în Filipine

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.06.2011

Jason Forte a debutat în Liga Profesionistă de Baschet masculin din Insulele Filipine cu o înfrângere. Fostul jucător al lui BC Mureş evoluează în această vară pentru echipa Alaska Aces în conferinţa Governor's Cup.

Talk'n Text, câştigătoare a All Filipino Cup şi a Commissioner's Cup, a depăşit pe Alaska Aces cu scorul de 101-75, într-un meci desfăşurat în cursul zilei de miercuri (15.06).

Americanul Jason Forte a bifat 43 de minute de joc, perioadă în care a avut 7/25 la aruncările din acţiune şi 2/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte, 14 recuperări (5 ofensive), 5 pase decisive cu 2 posesii pierdute şi 3 faulturi comise. El a fost al doilea marcator al lui Aces.

Următorul meci pentru Forte şi Alaska Aces este programat pentru sâmbătă (18.06), împotriva echipei Meralco Bolts.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!