Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Forte bifează primele victorii în Filipine

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.06.2011

Alaska Aces, echipa la care americanul Jason Forte activează în liga profesionistă de baschet masculin din Filipine, a obţinut două victorii în cursul acestei săptămâni. Acestea sunt primele succese obţinute de fostul jucător al lui BC Mureş în competiţia filipineză.

Echipa lui Jason a depăşit pe B-Meg cu scorul de 107-102, într-un meci disputat miercuri (22.06). Forte a bifat 36 minute de joc, perioadă în care a avut următoarea linie statistică: 29 puncte (12/24 din acţiune, 5/9 la libere), 12 recuperări (cinci ofensive), 4 pase decisive şi 2 capace cu două posesii pierdute.

Apoi, astăzi (duminică, 26.06), Aces au trecut de Air 21 Express cu scorul de 98-84. Cu ocazia acestei partide, Forte a petrecut 40 minute în teren, perioadă în care a totalizat 18 puncte (6/15 din acţiune, 6/8 la libere), 10 recuperări, 7 pase decisive şi o singură posesie pierdută.

Astfel, Alaska Aces are un bilanţ de două victorii şi tot atâtea înfrângeri în conferinţa Governor's Cup, situându-se pe locul 5, dintr-un total de 9 echipe.

Următorul meci al lui Forte este programat pentru duminica viitoare (03.07), adversar fiind Petron Blaze Boosters, echipă care deţine un bilanţ similar.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    !!!!!!!!!!!!
    Nu inteleg de ce atata interes pentru un jucator mediocru? Vrea FRB sa il naturalizeze? Daca nu...lasa-ti-l pe baiatul asta in pace sa-si castige paine linistit prin Asia.

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    mediocru?
    El este un jucator bun pentru campionatul nostru mediocru. Si crezi sau nu, de exemplu pe unii suporteri mureseni ii intereseaza evolutiile lui de peste vara.

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!