Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Javion Blake, season-high în victoria cu U-BT Cluj Napoca

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.03.2022

Javion Blake, season-high în victoria cu U-BT Cluj Napoca

BC CSU Sibiu a reușit una dintre cele mai mari surprize ale acestui sezon. Trupa de pe malul Cibinului i-a administrat primul eșec stagional lui U-BT Cluj în Liga Națională, scor 85-82.

Javion Blake a fost decisiv în succesul gazdelor din Sala Sporturilor Transilvania. Venit în luna decembrie la Sibiu, americanul a avut cel mai bun meci în tricoul galben-albastru.

Blake a venit de pe bancă, iar în 23 de minute a înregistrat 19 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții, pentru un indice al eficienței de +22.

Fundașul de 24 de ani a înscris 8/13 aruncări din acțiune și 3/6 de la distanță. În a doua jumătate, el a înscris 15 din totalul de 19 puncte personale

„A fost superb să jucăm acasă, în fața suporterilor, la 100% capacitate. Evident, știam că avem o provocare dificilă în față. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Am încercat să ne folosim de avantajul terenului propriu prin cele mai bune mijloace pe care le-am avut. Suportul fanilor s-a reflectat în jocul nostru. Am intrat puțin timorați, dar odată ce suporterii și-au intrat în rol, încrederea noastră a crescut și ne-am putut simți bine pe parchet. Cred că a fost un meci spectaculos de urmărit.”, a declarat Javion la finalul partidei pentru pagina de Facebook a echipei sale.

Următorul meci pentru BC CSU Sibiu este duelul restant cu Dinamo București. Disputa va avea loc pe terenul ardelenilor pe 16 martie, de la ora 17:00.

*foto: Facebook/Liga de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!