Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jay Threatt jr, Milos Bojovic și Milos Pesic, artizanii victoriei Phoenix cu U BT Cluj

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.11.2015

Prologul celei de-a IX-a etape din LNBM a consemnat poate cea mai mare surpriză din acest sezon. În fața unui public extraordinar care s-a constituit în al 6-lea jucător, echipa condusă de Florin Nini a făcut un meci mare în fața mult mai titratei U BT Cluj Napoca, pe care a învins-o meritat, scor final: 85-79.

O contribuție importantă la obținerea acestui rezultat l-a avut conducătorul de joc Jay Threatt jr., care a fost principalul marcator cu 19 puncte, reușind 3 recuperări și 6 „assists”. „Gălățeanul” a evoluat 34,03 minute și a avut procentajele: 50% (1/2) la aruncările de 2 puncte, 50% (3/6) la aruncările de 3 puncte și 100% (8/8) la linia de fault, toate pentru un indice de eficiență de 24 de unități.

El a fost sprijinit de experimentații Milos Bojovic și Milos Pesic. Bojovic a încheiat partida cu 18 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții. În cele 30,31 minute petrecute pe parchet, sârbul a avut ca procentaje: 80% (4/5) la aruncări de 2 puncte, 28% (2/7) la aruncările din afara semicercului, 66% (4/6) la aruncările de la linia de fault și ca indice de eficiență 20 unități.

Coechipierul și conaționalul său Pesic și-a trecut la statistică: 18 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive și procentajele următoare: 83% (5/6) la aruncările de 2 puncte, 50% (2/4) la aruncări de 3 p, 100% (2/2) la aruncări de la linia de fault, 21 indice de eficiență.

*Foto: Viorel King

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    Echipa
    Poate ca ar prinde la U bine schimbarea antrenorului , dar nu cred că asta ar rezolva totul.
    Daca pe partea de straini chiar s-au făcut transferuri de răsunet, pe partea de români avem cei mai slabi jucători români cred ca din ultimii 10 ani.
    Efectiv orice roman care joacă mi se pare o piatra de moara pentru restul echipei.
    Un alt aspect ar fi si sub panou unde o zi slabă a lui Zigeranovic ne face extrem de vulnerabili.
    Cred ca daca nu se rezolva găurile astea in pauza de iarna nu o sa reusim sa ne atingem obiectivele cam cu orice antrenor

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!