Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jerel Blocker: “Eu şi Jervaughn am fost numiţi maimuţe din junglă! Mă simt ofensat!”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
15.03.2012

Problemele continuă pentru CS Dinamo, după plecarea celor doi americani, Antonio Haymon şi Shemik Thompson, conducerea clubului a decis să renunţe şi la Jerel Blocker şi Jervaughn Johnson, fiind absenţi şi în partida cu CSU Asesoft Ploieşti. După decizia de a fi puşi pe liber, cei doi americani au luat legătura cu redacţia totalbaschet.ro pentru a-şi spune nemulţumirile.

Jerel Blocker: “Nu mă simt deloc bine aici, conducerea nu se poartă corespunzător cu jucătorii, din punctul meu de vedere. Echipa era bună, trebuia doar să mai crească pe parcurs, erau doar primele două luni de joc împreună. Cred că a fost o mare greşeală să renunţe la Haymon şi Thompson, se întâmplă multe lucruri care nu sunt necesare în club. Ieri, eu şi Jervaughn am fost numiţi de către unul din angajaţii de la Dinamo, mai exact de contabil, “maimuţe din junglă” şi “niggeri”. Mă simt foarte ofensat. Nu am jucat în partida cu Asesoft pentru că nu am fost plătit, iar antrenorul mi-a luat tricoul pentru că am cerut să fiu plătit înainte de a juca. Nu am mai fost plătit de două luni de când sunt aici. După înfrângerea din această seară, antrenorul m-a sunat şi mi-a zis să imi fac bagajele pentru că mâine plec de la Dinamo. L-am întrebat unde o să stau şi a răspuns că el nu ştie şi că pe el nu îl interesează. Am vrut să joc astăzi, însă mi-a luat tricoul, iar după înfrângeri antrenorul o ia razna. Este timpul să plec, este deja prea mult, Dinamo nu este echipa potrivită pentru mine. ”

Jervaughn Johnson: “Unul din motivele pentru care nu am jucat în această seară este că nici în momentul de faţă echipa nu mi-a făcut rost de viză şi dacă nu se rezolvă în curând voi deveni un cetăţean ilegal în această ţară. Am auzit din mai multe părţi că obţinerea vizei este foarte important şi când am menţionat asta clubului, pur şi simplu nu le-a păsat. Un alt motiv important este faptul că nu am sunt plătit la timp. Am primit aproape toţi banii care mi-au fost datoraţi, dar maniera în care sunt plătit este extrem de neprofesională. Mai sunt şi alte incidente s-au petrecut, însă nu o să intru în detalii.”

După plecarea celor patru străini din lot, CS Dinamo mai are în componenţă un singur jucător american, Paul Nelson, însă nici şederea acestuia nu mai este sigură.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!