Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jeremy Saffold se desparte de CS Dinamo București

Jeremy Saffold se desparte de CS Dinamo București

Jeremy Saffold se desparte de CS Dinamo București. 

Conform paginii oficiale de Facebook a clubului din Capitală, baschetbalistul american a fost nevoit să renunțe la angajamentul cu echipa din cauza unor probleme personale.

 

Mulțumim, Jeremy Saffold! ⚪🔴 🏆 Din păcate nu am avut foarte mult timp alături de Jeremy care a fost nevoit să părăsească...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Tuesday, November 17, 2020

Fostul baschetbalist al lui Demir Insaat Buyukcekmece nu a apucat să debuteze oficial în echipamentul lui CS Dinamo. 

Reamintim faptul că formația din București s-a despărțit și de Ousmane Barro, unul dintre cei mai longevivi stranieri din LNBM. 

În aceste condiții, rămâne de văzut ce mutări va face formația antrenată de  Antonis Constantinides înaintea startului de campionat. 

*foto: facebook Dinamo Știința baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!