Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jermont Horton, la al doilea meci consecutiv cu 30 puncte marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.03.2013

Jermont Horton a atins pragul de 30 puncte marcate pentru a doua oară consecutiv. De această dată efortul său nu a fost suficient pentru a aduce victoria lui Timba Timișoara.

În 40 minute de joc efectiv, Horton a avut 6/10 la aruncările de două puncte, 5/9 la trei puncte și 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 puncte. El a adăugat 5 recuperări, o intercepție și o posesie pierdută pentru un indice de 28 la eficiență.

Horton stabilește un record personal stagional de puncte marcate. De asemenea, izbutește recorduri la eficiență, coșuri de trei puncte marcate și coșuri din acțiune. În 13 meciuri disputate, Jermont are medii de 18.2 puncte, 5.1 recuperări și 1.2 pase decisive cu 0.8 intercepții și 2.3 posesii pierdute pentru 14.8 la eficiență.

De notat că Timba a avut cinci marcatori în partida pierdută cu BC Timișoara, scor 88-91. Trei dintre aceștia, Horton - Brown - Glynn, au contribuit cu 79 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!