Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jermont Horton, principala gură de foc a "urșilor" în seria cu CSȘ Giurgiu

Paul Olar

Paul Olar
15.04.2013

Jermont Horton a fost, până în prezent, vioara întâi a "urșilor" în seria de Play-Out cu CSȘ Giurgiu. În fiecare dintre cele patru jocuri disputate în compania dunărenilor, baschetbalistul originar din statul New Jersey a fost cel mai bun marcator al trupei pregătite de Bogdan Murărescu.

În prima confruntare ce a avut loc în 6 aprilie la Sala Sporturilor "Chauncey Hardy", baschetbalistul american s-a remarcat cu 15 puncte și 7 recuperări, însă nu a fost cel mai eficient bănățean, Jordan Glynn conducând la acest capitol datorită unui nou double-double.  Horton a fost "on fire" și în ziua următoare, el izbutind 32 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. În ciuda prestațiilor fostului jucător al Craiovei, Timba s-a văzut condusă cu 2-0 la general, seria mutându-se astfel pe Bega.

Motivat să îndrepte bilanțul încleștărilor, sportivul de peste ocean și-a condus echipa spre prima victorie cu cele 19 puncte, 3 assist-uri și tot atâtea mingi prinse de sub panou. Mai mult, Jermont a fost la înălțime și în jocul în urma căruia timișorenii au egalat scorul la general. În disputa de duminică, acesta a petrecut pe parchet 31 de minute, perioadă în care a avut 7/10 din interiorul semicercului, 6/10 din spatele arcului de cerc și 1/1 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 33 de puncte. Extrema a mai reușit 5 recuperări, cu un indice de 29 al eficienței. Totodată, el a realizat cea mai bună prestație stagională.

Așadar, în cele patru întâlniri cu formația lui Chris Terrell, Jermont Horton a totalizat 99 de puncte, adică o medie de 24.75.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!