Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jerome LaGrange: ”Sunt mulțumit cum am jucat în apărare contra lui Dinamo!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.12.2011

Conferința de presă săptămânală a clubului U Mobitelco a adus miercuri în fața ziariștilor pe Mircea Cristescu, președintele executiv al echipei, Marcel Țenter, antrenorul principal și Jerome LaGrange, cel mai recent transfer al campionilor.

Jucătorul de origine americană consideră meciul din etapa trecută, cu Dinamo, drept un preambul al partidei cu Sibiul, mai ales că ambele echipe au un stil de joc asemănător. De asemenea spune că este mulțumit de primul său meci cu sigla lui „U” pe piept și crede că pe măsură ce va avea mai multe meciuri și antrenamente alături de noii săi coechipieri prestațiile sale din ambele faze ale jocului se vor îmbunătăți.

Doresc să mulțumesc orașului Cluj și echipei 'U' Mobitelco BT pentru că m-au acceptat, că îmi apreciază calitățile și că mi-au oferit un rol în cadrul echipei. Despre meciul cu Sibiul, ce pot să spun, este abia al doilea meci pentru mine. În primul, am încercat să simt campionatul, mi s-a spus că aceste două echipe joacă stilul 'up-and-gun', sau 'run-and-gun' cum se mai zice, așa că trebuie să încercăm să le calmăm jocul și să fim mai eficienți în ofensivă. Sunt încrezător în colegii mei că vom învinge mâine pentru a avea sărbătorile liniștite. În primul meci, pot să spun că m-am descurcat destul de bine cu apărarea, însă atacul nu mi-a mers la fel de bine, în special din cauza lipsei ritmului, a timingului. Pe măsură ce se acumulează antrenamentele, voi fi mai prezent și în atac, mă voi înțelege mai bine cu coechipierii și în această fază a jocului. Știam că partida cu Dinamo va fi dificilă, în această ligă toate meciurile sunt astfel, dinamoviștii aleargă mult, sunt atletici și știam că trebuie să îi scoatem din ritm, a declarat LaGrange conform site-ului oficial al echipei sale.

Partida din U Mobitelco și CSU Atlassib Sibiu este în direct la Digi Sport 2 miercuri de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!