Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Joe Lawson este noul pivot al lui FC Argeș Basketball

Surse. Joe Lawson este noul pivot al lui FC Argeș Basketball

Luni, 30 ianuarie, FC Argeș Basketball a anunțat despărțirea de Dragan Zekovic, pivot sârb care a evoluat în 18 partide pentru alb-violeți. Conform surselor noastre, piteștenii nu au rămas prea multă vreme descoperiți pe poziția 5 și au achiziționat un nou jucător.

Este vorba de Joe Lawson, un baschetbalist de 2,01 metri, născut în 1992, în Indianopolis, Indiana. Americanul a absolvit Indianopolis University în 2015 și apoi și-a început cariera profesionistă în liga a doua germană, la Oettinger Gotha.

De-a lungul anilor, a mai evoluat pentru Chemnitz, HAKRO Merlins Crailsheim, Braunschweig (Germania), San Lorenzo de Almagro (Argentina), Soles (Mexic), Helsinki Seagulls (Finlanda) și Hebraica Macabi (Uruguay).

În stagiunea 2021-2022, Lawson a avut medii de 14.4 puncte și 4.8 recuperări în 23 de partide jucate pentru Helsinki Seagulls. În acest sezon, Hebraica Macabi a decis să se despartă de american în 22 ianuarie.

După victoria cu CSM Miercurea Ciuc (89-61), piteștenii au obținut calificarea în Top 10, acolo unde împarte ultima poziție cu CSM Constanța, având un bilanț de 2-6. FC Argeș Basketball debutează în faza următoare, pe teren propriu, unde primește vizita lui CSM Oradea.

*foto: Daniel Reinelt/canchalatina.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Intariri la Pitesti
    Conform descrierii a venit sa ne ajute unde aveam nevoie, la sustinerea jocului sub panou. Daca va arunca bine si de 3p. plus contributia noului PG, atunci ne cresc sansele la locurile 7-8.

    cu 1 an în urmă (30.01.2023)
    • Alexandru Ionuț26:

      Primele 5
      N ai cum sa termini pe 7 8 la ce pretenții are echipa plus în afara de Oradea eu zic ca suntem mai buni decât Timișoara Constanța și Dinamo sper la un 7-1 sau hai 6-2

      cu 1 an în urmă (01.02.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!