Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

John Florveus: „Suntem încrezători în abilitatea noastră de a juca împotriva oricui”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
20.10.2017

După ce a fost aproape de surpriză în meciul cu U BT Cluj, BC Timba Timișoara joacă în etapa a 3-a la Craiova. John Florveus a vorbit pentru site-ul nostru înaintea partidei cu oltenii. Pivotul american a reușit o evoluție foarte bună în partida din etapa a 2-a a Ligii Naționale, cu 24 de puncte și 10 recuperări în fața campioanei en-titre.

„Meciul cu Clujul a fost unul greu. Ar fi fost mai bine dacă am fi câștigat, desigur, dar este o înfrângere care ne-a învățat multe despre noi și ne-a arătat că putem să concurăm împotriva oricărei echipe din ligă. Avem mult de muncă dar suntem încrezători în abilitatea noastră de a juca împotriva oricui, având o șansă de a câștiga”, ne-a declarat Florveus.

Ce așteptări ai de la meciul cu Craiova?

„Meciul împotriva Craiovei va fi unul de mare luptă. Craiova este o echipă tenace și noi încă suntem în căutarea primei victorii, așa că vom veni să jucăm, la fel și Craiova. Nu o să fie ușor, cu siguranță. Vom da tot ce avem și vom accepta rezultatul la final”.

Pentru pivotul american este a doua experiență în România, după ce a mai jucat pentru Timba în sezonul 2013-2014.

„Iubesc România și tot ce ține de această țară. Am avut doar experiențe plăcute până acum. Oameni buni, mâncare bună, orașe frumoase, cultură bogată și tradiții. Îmi place să mănânc și întotdeauna mă bucur să gust diferite mâncăruri. Gulașul de vită și produsele dulci de patiserie sunt mâncărurile mele preferate până acum”.  

„Urșii” joacă la Craiova sâmbătă de la ora 18. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!