Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Arledge: „Am avut procentaje de excepție în această partidă”

Jonathan Arledge: „Am avut procentaje de excepție în această partidă”

CSM CSU Oradea a ajuns la 9-1 bilanț în Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma succesului cu 90-73 împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova, în finalul etapei a 12-a.

La finalul partidei de sâmbătă, 9 decembrie, Jonathan Arledge a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro și a spus, printre altele, unde s-a făcut diferența în favoarea „Leilor Roșii”:

„A fost un început modest de meci pentru noi. Am comis foarte multe greșeli, am pierdut posesia mingii foarte ușor. Cu toate că este un fapt, nu putem să invocăm oboseala pentru erorile comise. Au fost condiții de joc dificile pentru noi după ce am petrecut două zile pe drum. Însă consider că nu putem și nu trebuie să invocăm acest lucru.

Pe de altă parte am avut procentaje de excepție în această partidă. Adică 81% la aruncările de două puncte, aproape 50% la trei puncte. La jumătatea meciului am avut 19 aruncări din acțiune, iar ei erau la 37. Asta s-a echilibrat în partea a 2-a, dar am stat foarte mult în apărare din cauza posesiilor pierdute și a numărului de recuperări cedate sub propriul panou. Sunt aspecte ale jocului pe care trebuie să le corectăm deoarece în alte meciuri e posibil ca procentajele foarte bune să nu fie acolo.”

Întrebat cum se simte la CSM Oradea, el a spus:

„Mă simt confortabil și fericit să fiu aici. Am întâlnit o echipă unită, în care mă potrivesc și mă regăsesc. Avem un grup format din băieți foarte buni, primitori. Mă lasă să joc, mă invită să joc, îmi cer să fiu mai activ în atac. Este foarte important ca ultimul sosit să fiu tratat în acest fel. Eu cred că, cu trecerea timpului, situația aceasta mă va ajuta și mai mult. Îmi doresc să ajut echipa.”

Arledge a terminat partida cu 9 puncte, 3 recuperări și 2 intercepții în 18 minute, fiind liderul orădenilor la +/-, cu +18.

CSM Oradea va avea o nouă întâlnire cu fanii miercuri, 13 decembrie, când primește vizita lui Niners Chemnitz în etapa a doua din grupa N în FIBA Europe Cup. Confruntarea va fi în direct pe Digisport 4 începând cu ora 19.00.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!